Kävelevä KiekkoGoogle...

2.3.07

Kohti uutta pudotuspeliä; vastassa Valpellice


Välierissä ollaan!!!!!!!


Puolivälierät meni sitten poikki suoraan neljässä pelissä ja nyt on sitten liian pitkä breikki,eli 11 päivää. Sitten lähetään taas Torinoon. Nimittäin Valpellice otti perjantaina 4. voiton Caldarosta ja tulee meitä vastaan.

Meidän sarjassahan ulkomaalaiskiintiö on viisi, mutta joukkueella on käytössä kuusi korttia. Eli meillähän oli alkukaudesta kanukki Jonathan St. Louis ja se sai monoa. Sen mestalle tuli Kucharcik. Eli meidän jengi on käyttänyt nuo kuuisi korttia: minä, Marko, Peyton, Blaha, Kucharcik ja St.louis.

Valpellice taas on pelannut kauden neljällä ulkomaalaisella: Jussi Laine, Alexander Petrov, Marek Babic ja Chris Lyness, eli he voivat vielä ottaa yhden ulkomaalaisen. Huhut kertovat, että he voisivat maksaa kahden viikon - kuukauden pestistä reilut 5000 euroo nettona; eli kyllä sillä hinnalla pitäisi ihan hyvä peluri saada.

Niillä on muutenkin ihan hyvä tilanne, ku jengillä on pari italoa (=pohj.amerikkalainen, jolla on jotain sukujuurta Italiassa, ja on saanut Italiankin passin) He ovat Mike di Stefano ja Dino Grossi. On siellä kolme mun viimekauden joukkuekaveriakin, ja sitten se urpo, joka veti mua mailalla päähän muutaman tikin veroisesti. Saas nähä mitä tapahtuu...

Se on hyvä jengi, jolla on kotipeleissä tupa täynnä eli 3500 ihmistä ja ihan kauhea meteli. Tiukkaa tulee, mutta onneksi meillä on kotietu ja välierät ja finaalit pelataan ”Paras Viimestä” -systeemillä.Toinen välieräpari on jo selvillä eli Merano kohtaa Appianon.



xxx


Sain tuossa tokassa pelissä pikku niitin takaapäin ja taas pomppasi se sama solisluu irti, kuin tossa neljä kuukautta sitten Onneksi Piemonte ei ole kuuluisa mistään taklauspelistä, niin pystyin pelaamaam noi pelit. Sikäli tuli hyvään paikkaan tää breikki.
On se kivaa, että pleijarit alkaa, mutta vielä ei ole ollut sellasta meinikiä juuri millään saralla, että olisi pleijarit. Toivottavasti homma muuttuu tohon välieriin, muuten tulee kylmää kyytiä. Se kertoo ehkäpä jotain, että Leinonen oli paras pelaaja, vaikka sille 14 maalia menikin. Toi oli aika ”Holiday hockey” –puolivälierä. Ei mitään siistii touhua mokelle tai mulle pakillekkaan, kun koko ajan tulee 2-1 tai 4-2-hyökkäyksiä... No ei auta purnaa, kun tuli voitot...
Eipä tässä muuta kun ciao...

Joni